FACULTATEA DE MATEMATICA SI STIINTE ALE NATURII, DEPARTAMENTELE DE MATEMATICA SI INFORMATICA CRAIOVA


News


Recunoastere rezultate


      Īn conformitate cu Legea privind ratificarea Conventiei Europene cu privire la echivalarea generala a perioadelor de studii universitare si a Ordinului Ministrului Educatiei Nationale nr. 3043 din 13.01.2000, privind recunoasterea perioadelor de studii efectuate īn alte institutii stabilite prin acorduri, contracte si programe internationale si īn temeiul Regulamentului privind recunoasterea perioadelor de studii efectuate īn alte institutii pe baza unor acorduri, contracte sau programe internationale, adoptat de Biroul Senatului Universitatii din Craiova la data de 20.01.2002, perioada de studii īn strainatate īnlocuieste prin recunoastere perioada corespunzatoare de studii la Facultatea de Stiinte Exacte a Universitatii din Craiova.

      Echivalarea se face pe baza acordului bilateral pentru mobilitati ERASMUS īncheiat de Facultatea de Stiinte Exacte, Departamentele de Informatica si Matematica, cu universitatile partenere, a Acordului de Studii tripartit ("Learning Agreement") īncheiat īn acest sens, precum si a certificatului matricol eliberat de universitatea partenera la īncheierea mobilitatii.

      Īn consecinta, toate obligatiile de frecventa ale studentului (participari la cursuri, seminarii, lucrari practice etc.) pentru perioada respectiva, stabilite conform planurilor de īnvatamānt īn vigoare pentru Facultatea de Stiinte Exacte, sunt considerate satisfacute, studentul fiind exonerat de orice īndatorire īn acest sens.

      Rezultatele obtinute de student (note si credite) prin promovarea examenelor si a celorlalte forme de verificare la universitatea partenera, se recunosc īn conformitate cu Acordul de Studii ("Learning Agreement") si se trec īn Suplimentul la Diploma.

      Secretariatul Facultatii de Stiinte Exacte va pastra īn dosarul personal al studentului, pāna la absolvire, un exemplar al deciziei de echivalare, precum si Acordul de Studii ("Learning Agreement") si certificatul matricol eliberat de institutia partenera, īn original.

Copyright © 2011 | Facultatea de Matematica si Stiinte ale Naturii, Departamentele de Matematica si Informatica, Craiova